foto's afgelopen 3 weken - Reisverslag uit Havana, Cuba van Hugo & Angelle - WaarBenJij.nu foto's afgelopen 3 weken - Reisverslag uit Havana, Cuba van Hugo & Angelle - WaarBenJij.nu

foto's afgelopen 3 weken

Door: Hugo en Angelle

Blijf op de hoogte en volg Hugo & Angelle

06 Januari 2009 | Cuba, Havana

Hee hallo allemaal,

Hier is de link met al onze nieuwe foto's! Zie week 3, 4 en 5 (niet jaloers worden hoor) :p

Groetjes Hugo en Angelle

• 06 Januari 2009 - 10:16

Daan:

*Zucht*...

• 06 Januari 2009 - 12:08

Meri:

Wat een boze clown! Hahah had je nooit gedacht he Huug, dat je ooit in zo'n pakje zou lopen..
    Voor de rest ziet het er echt jaloersmakend uit!

Kus!

• 07 Januari 2009 - 15:14

Janneke:

Pff

• 07 Januari 2009 - 23:43

Nikay:

Ik moet toegeven dat ik bijzonder jaloers ben op alles wat ik gezien heb, of wacht eens..op 1 ding ben ik totaal niet jaloers: Hugo, in clownspak..hahahaha! Het is wel jouw kleur, Huug!!
    Ow ja, en ik heb nog geschaatst in NL met een ooit eens verkregen Bandystick, ook leuk toch! Succes daar en mocht je nog vuurwerk over hebben van oud&nieuw, knip een ratelmat in 2 stukken en ratel die roommates de kamer uit, opgelost + keuze uit 2 hutten!

Groeten Nikay

• 08 Januari 2009 - 20:01

Luuc:

Ja mooie foto's hoor!
    Wat me wel opvalt is dat ik jullie (bijna) niet zie werken!? Is het toch een honeymoon ;)
    Hier is het al een week in de vrieskou. Lekker geschaatst. Maar 's-nachts -15 was geen uitzondering!
    Geniet er van, en verhalen en foto's zijn altijd leuk!

groeten Luuc

• 09 Januari 2009 - 06:45

Yvette:

aaaaarhhh geen reactie!!!
    hahaha hier is het bere koud!!!!!

liefs yvette

• 11 Januari 2009 - 09:04

Kitty:

hoi
    fijn dat het zo goed met jullie gaat.
    ik heb lindy net de foto,s laten zien. Ze is haar koffer aan het pakken want ze wil ook met de dolfijnen zwemmen. kus van de erik kitty esley roy en lindy

• 11 Januari 2009 - 12:04

Minke En De Rest:

HALLO HUGO EN ANGELLE.
    ALLEREERST (EEN BEETJE LAAT) NOG DE BESTE WENSEN VOOR HET NIEUWE JAAR. LEUK OM TE LEZEN HOE HET MET JULLIE GAAT EN OOK VEEL MOOIE FOTO'S. NOG HEEL VEEL PLEZIER DAAR EN GENIET ERVAN. GR. CONNY, MANON, JORDI EN MINKE

• 12 Januari 2009 - 13:24

Patrick&richel:

Hee gasten,

ziet er allemaal prima uit daar zo in de carribean.Hugo, in dat CMV pak, kennen we je weer!heerlijk!!
    hier worden de tickets voor onze eigen reizen ook al geboekt dus wellicht krijg je ongelijk rutten!?! wij gaan ook de zon opzoeken voor een lange periode!!
    Zoals je al hebt gehoord hier verschrikkelijk koud geweest. MAar aan de andere kant ook wel tof hoor, al dat ijs. Ik ben afgelopen zaterdag op mijn stuitje gevallen doordat ik uitgleed dus kan de komende dagen vrij weinig, laat de dooi dus maar beginnen!
    Nou, geniet er nog van, en we mailen snel!

• 16 Januari 2009 - 14:26

Papa:

hey lieverd-s gefeliciteerd met jullie gezamelijke kamer dat is dan eindelijk toch mooi nog gelukt,
    trouwens papa gaat volgende week een paar daagjes in Ostenrijk (met Henkkie) en nog een paar andere zotten Skieen gaaf hey

• 19 Januari 2009 - 08:28

Romina:

hoi hoi!! nou jullie hebben het helemaal naar je zin zie ik wel;) kan ook niet anders denk ik..:) hahah..je vader was 2 weken geleden in de kapsalon en we hadden het over jouw reis:)...en toen kreeg ik het adres dat ik vanalles kon lezen;) en hij zou in de gaten houden of ik het egt had gedaan;) dus bij deze;) hahah... nou heeeel veel plzier nog!geniet er van! dikke kus romina:)

Verslag uit: Cuba, Havana

Verhaal 1

24 Augustus 2009

Daar gaan we weer!
Hugo & Angelle

Hallo, Dit wordt ons nieuwe reisdagboek. Dit keer zal het over onze wereldreis gaan die plaats zal vinden vanaf 13 juni 2010 tot ongeveer 10 juni 2011. We gaan de volgende plekken in ieder geval bezoeken: Peru, Chilli, Argentinie, Nieuw Zeeland, Fiji, Australie, Indonesie, Singapore, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en hopelijk ook China. Als jullie op de hoogte willen blijven check dan regelmatig ons reisdagboek!! en reacties zijn natuurlijk altijd welkom! Hugo en Angelle

Actief sinds 07 Aug. 2008