Daar gaan we weer!
Door: Hugo en Angelle
Blijf op de hoogte en volg Hugo & Angelle
24 Augustus 2009 | Nederland, Grave
Even een fijne update voor iedereen die het nog niet weet! Er komt een nieuw avontuur aan voor ons. Nee, het is nog niet onze wereldreis, die hebben we een jaartje opgeschoven. We hebben toch besloten om nog een contract bij RCCL aan te nemen! Ja we hebben toen we thuiskwamen toch nog even contact opgenomen met onze 'sceduler' en dit keer kwam ze met een aanbod waar we wel mee konden leven.
We gaan hetzelfde werk doen op bijna hetzelfde schip. Het schip heeft alleen een andere naam, maar is verder precies hetzelfde. Het wordt het schip; Independence of the Seas.
Dit keer gaat Hugo 3 weekjes eerder beginnen en wel 21 oktober, dan op 12 november komt Angelle hem weer gezelschap houden. We hebben er toch wel weer zin in. We beginnen de eerste 4 weken toch nog in Europa (tenminste Hugo dan, Angelle pakt er nog 1 weekje van mee) en dan doen we een transatlantic mét gasten en gaan we weer richting de caribbean.Vervelend he :-)
De ene week in de caribbean (Eastern) gaan we naar allerlei ports die we afgelopen keer ookal gehad hebben, de andere week (Western) gaan we naar 3 plekken in Mexico. Ja als we die griep hier niet in Nederland krijgen gaan we het wel opzoeken :-).
Dus we gaan 2 nieuwe ports aandoen.
We hebben de routes bij het berichtje geplaats, dus even bij 'foto's kijken als je benieuwd ben hoe we gaan varen.
Dus als je ons nog heel graag wilt zien voordat we wegzijn wees dan snel, want weg is weg :-D
Tot snel allemaal en bereid jullie maar weer voor op de lange verhalen die straks weer komen gaan.
KUSJES
Hugo en Angelle
20 Oktober 2009 - 18:17
Thea En Stefan:
Hoi Hugo,
Wij hopen dat je een goede vlucht hebt gehad en wensen je succes! Hopelijk heb je de eerste paar weken genoeg te doen, dan vliegt de tijd om en is angelle er zo.
Groetjes van Thea en Stefan