Wel nieuws maar niets nieuws :-( - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Hugo & Angelle - WaarBenJij.nu Wel nieuws maar niets nieuws :-( - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Hugo & Angelle - WaarBenJij.nu

Wel nieuws maar niets nieuws :-(

Door: Angelle

Blijf op de hoogte en volg Hugo & Angelle

21 Augustus 2008 | Nederland, Nijmegen

Éindelijk hebben we dan een mail terug gehad van David (ons RCCL contactpersoon uit Belgie). Een paar weken terug heeft Hugo een mail gestuurd met al onze (en jullie ;-)) vragen en daar zaten we natuurlijk heel ongeduldig op te wachten. Helaas kunnen we niet veel spannends vertellen.... Ze kunnen ons de exacte datum nog niet zeggen, ze gaan hun best doen om ons op dezelfde boot te plaatsen maar kunnen niets beloven, ze weten nog niet waar we terecht komen en dus weten we nogsteeds niet wat we willen weten.Op de vraag of het vertrek wel echt in oktober is antwoord hij 'moet zeker lukken'.Dat is dan wel positief.
Nu zijn jullie ook weer op de hoogte :-s

zodra we écht wat weten laten we het weer horen ;-)

• 25 Augustus 2008 - 07:17

Papa:

Kinders hou papa op de hoogte

• 10 September 2008 - 13:05

Angelle:

Ondertussen na een paar mailtjes nogsteeds geen nieuws....

• 12 September 2008 - 13:38

Eva:

Hoi Angelle,

Nou, hier is mn eerste berichtje hoor! Heb me net ook ingeschreven voor de mailtjes, dus dan ben ik helemaal op de hoogte!

Ik hoop dat jullie het heel erg leuk gaan hebben samen, en veel plezier natuurlijk ;)!

Eva

Verhaal 1

24 Augustus 2009

Daar gaan we weer!
Hugo & Angelle

Hallo, Dit wordt ons nieuwe reisdagboek. Dit keer zal het over onze wereldreis gaan die plaats zal vinden vanaf 13 juni 2010 tot ongeveer 10 juni 2011. We gaan de volgende plekken in ieder geval bezoeken: Peru, Chilli, Argentinie, Nieuw Zeeland, Fiji, Australie, Indonesie, Singapore, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en hopelijk ook China. Als jullie op de hoogte willen blijven check dan regelmatig ons reisdagboek!! en reacties zijn natuurlijk altijd welkom! Hugo en Angelle

Actief sinds 07 Aug. 2008