We zijn al aan het aftellen.....
Door: Angelle
Blijf op de hoogte en volg Hugo & Angelle
07 Augustus 2008 | Nederland, Nijmegen
Naja voorlopig nog niet, maar het is altijd goed om je alvast voor te bereiden (te beginnen met de leuke dingen zoals dit, en.... daar blijft het waarschijnlijk tot op het laatste moment bij ;-))
Aangezien iedereen maar blijft vragen of we al nieuws hebben of we samen op een schip worden geplaatst,waar we nu precies heengaan,wanneer we precies vertrekken enz. vond ik het een goed idee om alvast een waarbenjij.nu te maken, zodat we iedereen zo op de hoogte kunnen houden!
Dus iedereen die het interessant vind om te weten wat het laatste nieuws is kan hier terecht!(als wij het al niet verteld hebben natuurlijk ;-P)
07 Augustus 2008 - 22:24
Hugo:
Wanneer gaan we? -
08 Augustus 2008 - 07:41
Angelle:
SNEL hoop ik ;) -
08 Augustus 2008 - 08:08
Daan (¡GSE!):
Leuk hoor zusje, ik ga je wel missen... en voor die tijd nog wel 6vlaggen hoor!! En hugo'o jij ook veel plezier en let op mijn zus, anders weet ik je te vinden ;) (via deze site natuurlijk) -
08 Augustus 2008 - 11:28
Papaaaaaaaatje Piet:
Leuk Angelle
nu maar kijken of je hem op het bootje netjes kan onderhouden en PS je bent nu toch in Rijswijk en vanavond ook nog in Gurkum -
08 Augustus 2008 - 11:34
Weer Papa:
als het zover is en jullie hebben fotos dan zal papa wel wat fotospace KADO geven
15 Augustus 2008 - 13:35
Angelle:
nog geen nieuws :-( -
19 Augustus 2008 - 21:47
Liza:
Haaaaiiii Angel en Hugo,
Ik tel ook met jullie mee af, al vind ik het natuurlijk wel heel jammer dat jullie gaan (maar keileuk voor jullie)!! Tis maar goed dat ik jullie op deze manier kan gaan vervelen met mijn avonturen; zal met heel veel plezier die van jullie lezen!!
Geniet ze nog even hier en zie jullie snel
xxxxx -
19 Augustus 2008 - 23:35
Amber:
He buurmeisje (en Hugo, maar jou ken ik nog niet)
Wat mooi dat je plannen doorgaan. Ik ben benieuwd naar al jullie verhalen, zal een hele ervaring zijn. Hier alles goed, we krijgen volgende week de sleutel van ons nieuwe huis. Verder druk bezig met baby's vangen, blijft leuk.
Geniet ervan, zodra het zover is.
dikke kus Amber